Доставка

УСЛОВИЯ НА ДОСТАВКА

Използвани термини:

Потребител: Лице, което избира продуктите от МАГАЗИНА, попълва данните и инциира поръчката, като извършва това от свое име или от името на юридическо лице, от което е упълномощен.

Получател: Физическо или юридическо лице, което може да е различно от потребителя и което получава поръчаните продукти на адрес, указан от заявителя.

За да направи поръчка, потребителят трябва да попълни необходимите данни на указаните места.

 

Безплатната доставката се извършва от 1 до 3 работни дни както следва:

  • Важи само за продукти за растителна защита (ПРЗ) и на течни микробиалн торове GrowGreen за цялата страна, за поръчки над 100 лева.

За останалите продукти от продуктовото портфолио на Агрогрийн Трейдинг ЕООД, доставката се извършва както следва:

  • Доставките на всички продукти до други области на страната, се заплащат от клиента. Цените се определят в зависимост от тарифите на превозвача, на база обема на закупената стока и разстояние на посоченото място за доставка.

  • За поръчки с адрес на доставка извън България цените на доставка се калкулират в процеса на поръчката.

 

Доставки до населени места извън Европейският съюз

Потребителите на електронния магазин, чийто адреси на доставка за в населени места извън Европейския съюз заплащат допълнително всички мита, данъци и такси, дължими за съответните страни. Тези такси не са включени в цената за доставка и варират за различните страни. За точна информация, потърсете съответните агенции във Вашата страна.