Доставка

УСЛОВИЯ НА ДОСТАВКА

Използвани термини:

Потребител: Лице, което избира продуктите от МАГАЗИНА, попълва данните и инициира поръчката, като извършва това от свое име или от името на юридическо лице, от което е упълномощен.

Получател: Физическо или юридическо лице, което може да е различно от потребителя и което получава поръчаните продукти на адрес, указан от заявителя. За да направи поръчка, потребителят трябва да попълни необходимите данни на указаните места.

 

Доставките се извършва от 1 до 3 работни дни след потвърждението им. За експресни поръчки с доставка на следвеащия ден, поръчките трябва да са потвърдени до 16:00ч. 

Доставката е безплатна за поръчки над 3 000 лв за листни торове и препарати за растителна защита. Доставката на минерални торове се заплаща, независимо от стойността н поръчката. 

За поръчки на по-ниска стойност, доставката се извършва както следва:

  • Доставките на всички продукти се заплащат от клиента. Цените се определят в зависимост от тарифите на превозвача, на база обема на закупената стока.

  • За поръчки с адрес на доставка извън България цените на доставка се калкулират в процеса на поръчката.

 

Доставки до населени места извън Европейският съюз

Потребителите на електронния магазин, чийто адреси на доставка за в населени места извън Европейския съюз заплащат допълнително всички мита, данъци и такси, дължими за съответните страни. Тези такси не са включени в цената за доставка и варират за различните страни. За точна информация, потърсете съответните агенции във Вашата страна.