За нас

Компанията „АгроГрийн Трейдинг“ ЕООД е създадена през 2015г. и вече е добре позната в земеделския сектор. Основната дейност на компанията е свързана с предоставяне на технически консултации и търговия на продукти за конвенционално и биологично земеделие. 

В комплексното си и диференцирано продуктово портфолио са включени най-добрите продукти на световния пазар с доказани свойства и гарантиран успех. В България, „АгроГрийн Трейдинг“ е сред трите основни дистрибутора на течните микробиални торове на австралийския производител GrowGreen.  В търговията на препарати за растителна защита, тя е един от четирите дистрибутора на израелската компания Адама, както и на компании като BASF,Байер, Белхим, Кортева и Синджента. 

Екипът на „АгроГрийн Трейдинг“ се състой от опитни специалисти, който предоставят професионална подкрепа и помощ при въпроси в сферата на растителната защита. В отговор на специфичните нужди на всяко земеделие, нашият екип изготвя персонализирани програми, които дават възможност за постигане на оптимални резултати. 

В „АгроГрийн Трейдинг“ се отнасяме с голямо внимание към детайла, и всеки  иновативен проект за развитие на клиентите, персонала и компанията представлява интерес за нашия екип. За нас е важно да се развиваме и да отговаряме адекватно на най-новите тенденции в аграрната индустрия. За тази цел, в „АгроГрийн Трейдинг“ упражняваме постоянен мониторинг и контрол върху собствената си продуктивност и развитие, обогатяваме и развиваме продуктовото си портфолио и периодично инвестираме във внедряване на последните технологии в бранша.

С цел изготвяне на най-ефективните, най-качествените и най-рентабилните предложения за нашите клиенти, ние трябва да се уверим в резултатите от първа ръка. За да постигнем това, през 2018г. започнахме близко партньорство с компанията „Мега Стрейд“ ЕООД, която е регистриран земеделски производител. През стопанската 2018-2019г. компаниятастопанисва около 6 000дка зема, по-голямата част от които са засети с пшеница и слънчоглед, а останалите с грах.  Посевите се обработват изцяло с продукти от „АгроГрийн Трейдинг“, под надзора и с помощта на екипа на компанията. Различни методи на обработка и технологии са прилагани на контролни полета. По този начин „АгроГрийн Трейдинг“ изгражда обективна и достоверна база данни за продуктите и услугите, които предлага, както и за тяхната резултатност. 

Професионалното и коректно поведение е в основата на отношенията както с клиентите и партньорите ни, така и в екипа ни. Затова държим на безопасните и здравословни условия на труд, добрата търговска практика, както и на приятната работна атмосфера.

В „АгроГрийн Трейдинг“ ЕООД екипът е най-важният ни актив и движеща сила за нашия успех. Ние твърдо вярваме,че в основата на иновативната компания стой разнообразието от знания, за това подкрепяме талантливи хора с добър опит и перспективи, готови да се присъединят към нашия екип.

Наше основно задължение е да защитаваме и съхраняваме правата и интересите на нашите клиенти, като работим в съответствие с действащите към момента разпоредби на българското законодателство.