За нас

Компанията е създадена през 2015г. и вече е добре позната в земеделския сектор. Основната дейност на компанията е свързана с предоставяне на технически консултации и търговия на продукти за конвенционално и биологично земеделие. 

В комплексното си и диференцирано продуктово портфолио са включени най-добрите продукти на световния пазар с доказани свойства и гарантиран успех. 

Екипът се състой от опитни специалисти, който предоставят професионална подкрепа и помощ при въпроси в сферата на растителната защита. В отговор на специфичните нужди на всяко земеделие, нашият екип изготвя персонализирани програми, които дават възможност за постигане на оптимални резултати. 

В Компанията се отнасяме с голямо внимание към детайла, и всеки  иновативен проект за развитие на клиентите, персонала и компанията представлява интерес за нашия екип. За нас е важно да се развиваме и да отговаряме адекватно на най-новите тенденции в аграрната индустрия. За тази цел упражняваме постоянен мониторинг и контрол върху собствената си продуктивност и развитие, обогатяваме и развиваме продуктовото си портфолио и периодично инвестираме във внедряване на последните технологии в бранша.

Професионалното и коректно поведение е в основата на отношенията както с клиентите и партньорите ни, така и в екипа ни. Затова държим на безопасните и здравословни условия на труд, добрата търговска практика, както и на приятната работна атмосфера.

Екипът е най-важният ни актив и движеща сила за нашия успех. Ние твърдо вярваме,че в основата на иновативната компания стой разнообразието от знания, за това подкрепяме талантливи хора с добър опит и перспективи, готови да се присъединят към нашия екип.

Наше основно задължение е да защитаваме и съхраняваме правата и интересите на нашите клиенти, като работим в съответствие с действащите към момента разпоредби на българското законодателство.