Прилепител Eкстенд

GrowGreen Europe
0,020 л/дка
Туба 5л
л.
245,00 лв. / бр. ( 49,00 лв. / л. ) /без ДДС/
Цените са без ДДС
+
+

Минимално к-во 5 .

Сравни
Нужда от помощ?

Телефон

+359 892 077 172

Ел.поща

office@agrogreen.bg

Характеристики на продукта

Съобразен с околната среда, Xtend™ е високоефективен биологичен продукт, сертифициран в Австралия и САЩ. Той се разгражда в естествен процес много по-бързо от други минерални масла, намалява риска от пестициди или излишното натрупване на минерално масло върху културите или в почвата. Използването на Xtend™ върху листата и плодовете на различни култури е безопасно и не вреди на околната среда и здравето. Добавянето на витамини А и Е благоприятства действието на микроорганизмите в почвата. Абсорбира се бързо и взаимодейства с други продукти и препарати, като засилва и подпомага ефекта им.

 

Image

преди Xtend™

Image

след Xtend™

УСТОЙЧИВ НА ДЪЖД
Xtend™ работи при неблагоприятни условия на пръскане, не се отмива, дори да завали непосредствено след напръскването. Маслото отблъсква водата и предотвратява отмиването на обработените площи.

 

UV ЗАЩИТА
Xtend™ издържа на високи температури. Образува защитен филм, предпазващ надземните части на растенията от неблагоприятни атмосферни условия, слънчеви пригори(ефекта на лупата), патогени, както и не позволява увреждане на тъканите на растенията.

 

ЗАСИЛВА ЕФЕКТА НА ДРУГИ ПРЕПАРАТИ/ШИРОКООБХВАТЕН
Xtend™ засилва действието на други препарати, което води до използването на значително по-малко количество вода за третиране. Също така се препоръчва и за намаляване на количеството използвани препарати за растителна защита с 10-20%

 

МИНИМИЗИРА ИЗПАРЕНИЕТО
Xtend™ поставя защитен слой масло върху капчиците на разтвора,който ще се запази по-дълго върху целта.

 

БЕЗ ВИЗУАЛНИ ДЕФЕКТИ
Xtend™ се грижи за растенията по начин, който намалява възможността от нараняване при пръскане на нежните плодове (малина, ягода).

 

КОМБИНАЦИЯ ОТ ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ МАСЛА
Уникалната комбинация от висококачествени рапични масла, примесени с витамин А и Е, представляват активните съставки на Xtend™.

 

ПРЕДПАЗВА ОТ СЛАНИ
Филмът, който Xtend™ образува върху растението, предпазва листата и цветовете на растението, дори и при наличие на слани.

 

НИТО ПРОЦЕНТ ЗАГУБА
Xtend™ капсулира всяка капчица и не позволява излитане, изпаряване или измиване на активното вещество.

 

ИКОНОМИЧЕН
Освен достъпен и напълно усвоим, Xtend™ води до ниска крайна цена на получен ефект.

 

ПОВИШЕН КАПАЦИТЕТ НА РАЗПРОСТРАНЕНИЕ
Xtend™ увеличава ефективността чрез намаляване на капката до вид на мъгла и повишаване количеството на капките в работния разтвор, който достига обработената повърхност, не допуска формирането на капки, които биха се стекли, затова може да обхване много по-голяма площ, разпространявайки спрея навсякъде, където е необходимо.

 

НЕ ПРЕЧИ НА ОПРАШВАНЕТО
Xtend™ е природен продукт, който не действа неблагоприятно на опрашването.

 

ОЩЕ ПО-БЛАГОПРИЯТЕН ПРИ СМЕСВАНЕ
Смесен с химикали, хранителни разтвори или течните торове на GrowGreen, Xtend™ намалява струята и премахва миризмата. Увеличава контактното покритие и усвояването на разтвора от целта.

 

НЕУТРАЛИЗИРА МИРИЗМИТЕ
Xtend™ намалява неприятната миризма на третиращите препарати, намалява остатъчните и токсични миризми от препаратите за растителна защита (особено важно за оранжерийното производство).

 

БОРИ СЕ С ВРЕДИТЕЛИ
Фермерите знаят, че Xtend™ представлява естествена защита срещу вредители като акари, листни въшки, трипси, белокрилки и други насекоми. Той редуцира нуждата от често, повторно пръскане срещу вредителите.
СПЕЦИФИКАЦИИ НА XTEND™

 

ШИРОК СПЕКТЪР НА ПРИЛОЖЕНИЕ
Приложението на Xtend™ е при зърнено-житни, етерично-маслени, технически, овощни, зеленчукови, лозя, голф игрища, цветя и други култури, както и градски градини и други открити терени.

 

СЪХРАНЕНИЕ

Xtend ™ трябва да се съхранява при температура на въздуха между 0ºC и 45ºC.
 

УПОТРЕБА И СЪВМЕСТИМОСТ

Xtend™ се смесва с концентрат на друг препарат*, след което се разрежда с вода.
Основната функция е да се повиши ефективността на прилаганите продукти.
*Xtend™ е съвместим с други продукти. Съветваме Ви преди употреба да направите тест за съвместимост.

 

ДОЗИ И НАЧИН НА ПРИЛАГАНЕ НА XTEND™

Листно пръскване - 20-40 мл / дка
Защита от замръзване - 3-5 мл / л вода

ПРОМО КОД

Подобни продукти