Почвен Биостимулатор

GrowGreen Europe
1 л/дка
Туба 20л
л.
160,00 лв. / бр. ( 8,00 лв. / л. ) /без ДДС/
Цените са без ДДС
+
+
Нашите цени на едро:
Количество 60+ 100+ 1000+
Цена 7,50 лв. / л. 7,20 лв. / л. 6,90 лв. / л.

Минимално к-во 20 .

Сравни
Нужда от помощ?

Телефон

+359 892 077 172

Ел.поща

office@agrogreen.bg

Чрез бактериите, които съдържа, почвеният биостимулатор спомага за отблокирането на макро и микроелементи в почвата. По този начин ги превръща в добра асимилираща форма за по- добро и по-бързо усвояване от растенията. Почвеният биостимулатор увеличава усвоителната енергия на корените и техните проводящи тъкани.  Продуктът е съвместим за употреба с всички препарати за растетелна защита, с изключение на органофосфорни инсектициди. 

Приложение и регистрации: 

Почвеният Биостимулатор е произведен чрез уникален процес, който включва превръщането на микроорганизмите извлечени от рибна кожа и кости, и прибавените към тях микро и макро елементи в хeлатна бързоусвоима форма, които растенията абсорбират бързо през кореновата си система. Освен допълнителното обогатяване на почвата, най- ценното действие на Почвеният Биостимулатор е разблокирането на сложните хранителни елементи заключени в почвата. След приложение на продукта, елементите в състава му се съединяват с почвените микро организми, стартирайки последващ процес на разграждане на блокираните хранителни вещества в почвата. По този начин всички налични и внесени елементи в почвата достигат до хeлатна форма, която е бързо и лесно усвоима от кореновите власинки. Почвеният Биостимулатор нормализира нивата на РН в почвата, предпазва я от пренасищане с елементи, измиване от проливни валежи и загуби на хранителни вещества. Приложен в комбинация с конвенционални торове Почвеният Биостимулатор ускорява тяхното усвояване и засилва ефективността им. Използването на Почвения Биостимулатор създава добра хранителна среда за постигане на оптимален добив според културата, минимална загуба на комбинирана тор приложена на декар и по- добри икономически резултати за производителите.

Почвено подхранване: 

След жътва и оран

Доза: 1 л/дка

Работен разтвор: 20 - 30 л/дка

Съдържание:

Продуктът съдържа следните моно продукти: Profert 50%, Microbe Plus NPK 20%, Microbe Plus Hi-NS 10%, Microbe Plus Zinc 10% и Microbe Plus Phoscal 10%.

Азот 15,0% Желязо 0,03% Молибден 0,02%
Калий 3,74% Манган 3,35% Магнезий 0,22%
Бор 1,60% Фосфор 1,30% Мед 0,01%
Цинк 0,56% Калций 1,50% Сяра 0,43%

ПРОМО КОД

Подобни продукти