Листен тор за обработка на семена

GrowGreen Europe
1л/ 100 кг семе
Туба 20л
л.
160,00 лв. / бр. ( 8,00 лв. / л. ) /без ДДС/
Цените са без ДДС
+
+
Нашите цени на едро:
Количество 60+ 100+
Цена 7,50 лв. / л. 7,20 лв. / л.

Минимално к-во 20 .

Сравни
Нужда от помощ?

Телефон

+359 892 077 172

Ел.поща

office@agrogreen.bg

Използването на продукта за обработка на семена за посев позволява на растението на има по-бърз старт е началото на вегетацията при покълването. Също така, семената на растението ще бъдат предпазени от насекоми и други вредители, които могат да ги увредят или унищожат. Продуктът е съвместим с всички препарати за растителна защита, с изключение на органофосфорни инсектициди. 

ПРИЛОЖЕНИЕ НА ПРОДУКТА:

Третирането на семената за посев с продуктите GrowGreen стимулира и подпомага растежа им., което прави културите издръжливи. “GrowGreen за обработка на семена“ предоставя на растенията необходимите растителни хормони като ауксими, гиберипини, цитокинини, макро и микроелементи още чрез семената им. Тези вещества са в основата на всяко растение и наличието им помага да растението да се развие по- бързо, да бъде по- устойчиво при различни климатични условия и да развие оптимален добив.

Доза: 200 мл/ 100 кг семе

СЪСТАВ:

Profert Аминокиселини от животински произход, Microbe plus NPK и полезни микроорганизми: бактерии: Bacillus subtilis, Bifido Bacteriaceae, Bifido Bacteria Lacti (Bifidombacterium lactis); гъби: Chaetomium globosum, Chaetomium brasilience, Chaetomium spinosu, Chaetomium virescens, Farrowia seminude, Farrowia longicollea, Trichoderma viride, Trichoderma longibrachiatum, Trichoderma harzianum, Phanerochaetae chrysosporium.

ПРОМО КОД

Подобни продукти